Om mig

Jag är född 1973 och är född och uppvuxen i Dalarna. Jag har bott nästan hela mitt vuxna liv i Stockholm, men flyttade till Örebro 2004
Jag har gått på konstskolor, läst Konst och Litteraturvetenskap på Universitet. Driver företag med min man Mattias arbetar som utbildningskonsult och med formgivning av webbdesign och trycksaker. Tillsammans har vi en dotter som är född 2007. I bloggen skriver jag om tankar och funderingar. Ibland visar jag upp foton, bilder och layouter som jag gjort. Jag undviker också namn på privatpersoner och allt för utförliga beskrivningar av människor som inte blivit tillfrågade. Jag skriver inte heller så mycket om mitt arbete eftersom jag inte vill riskera några kundrelationer.

Intressen: Konst, litteratur, film och laga mat

Lyssnar på: Rock/pop: R.E.M. Richard Thompson, Bob Dylan, Belle and Sebastin, Magic Numbers, Neil Young och 60-70-tals musik (Klassisk pop och rock). Klassisk musik: renässans-musik, Brahms, Opera .

Tittar på: van Gogh, Mondrian, Abstrakt expressionism, Olle Bonnier, Eugen Janson, Ulrik Samuelson och mycket annat också de flesta epoker har sina kvaliteter

Dricker: Kraftiga vita viner gärna med fatkaraktär och smak av tropiskfrukt, röda viner med fyllighet, kryddighet och fat, Till vardags vatten, kaffe med mycket mjölk och massor av te.

Äter: Det mesta utom potatisbullar. Äter gärna ovanlig fisk (marinerad, färsk tonfisk), en blodig Oxilé med chevre och Sushi. Det finns också några speciella smågrejer som jag gillar extra mycket avokado, hjortron och saffran.

Läser: Marcel Proust, JD Salinger, Inger Edelfeldt, Håkan Nesser mfl.

Film Vägen hem (kinseiskt film), Guds stad och Boys don´t cry