Tankar om hur Socialdemokratin ska förnyas

Jag hoppas att socialdemokratin ska komma igen till nästa val.  Till näsa val vill jag försöka bidra till utvecklingen av socialdemokratin, mitt hopp är att bakslaget i valet ska ge en möjlighet för rörelsen att utvecklas i en positiv riktning.

Med intresse följer jag de tankar och idéer som Johan Westerholm förmedlar på sin blogg. Hans tankar och idéer om arbetarrörelsen, facket och företagandet ligger nära mina egna tankar, min tro att också småföretagare kan ha en viktig plats i arbetarrörelsen.

Jag följer också de  tankar och idéer som finns på Öppna Kriskommissionen.  Här kan alla som vill och har idéer bidra med tankar om förnyelse arbetet.

2 kommentarer till “Tankar om hur Socialdemokratin ska förnyas”

 1. Bengt skriver:

  En sak bör de göra ändra fokus…det handlar inte längre om att vinna arbetarna utan den stora generella mellanklassen…de kan vara företagare som ni…eller arbetare som har gjort klassresan…

  man vinner bara val genom att vara sann mot det budskap man försöker förmedla….lev som man lär..

 2. Sara Berlekom skriver:

  Jag är osäker på om klassamhället är en bra beskrivning av verkligheten.

  Vilken klass jag själv tillhör är oklart. Ekonmiskt en klass, akademiskt en annan, traditionellt än tredje, yrkesval en fjärde 😉

  Bengt om du har idéer gå in på Öppna Kriskommissionen. Alla som vill kan bidra där. Man behöver inte komma med långa analyser. Har du någon pusselbit som du tror är viktig gå in och bidra :)

Lämna en kommentar