Min gamla fotohemsida

Ni som följt mig ett tag kanske minns min fotosida. Jag hade den sidan utlagd för några år sedan. När jag köpte domänen berlekom.se  försvann sidan och jag bestämde mig för att ha någon renodlad fotosida. De flesta av mina foton finns just nu på Flickr

Men i förrgår startade jag ett konto på ipernity . Förutom att jag också där har laget upp en del teckningar och målningar(de som också finns på min konstblogg) så finns nu också de flesta bilderna från min gamla foto hemsida bland annat de första bilderna jag tog med vår numera döda PowerShot kamera och några bilder från Maderia

10 kommentarer till “Min gamla fotohemsida”

 1. Bengt skriver:

  Glöm inte att du kan klistra in bilderna också

 2. Sara skriver:

  Jovisst det vet jag ju :)

 3. Johanna skriver:

  Du vann i tävlingen om tunikan! Grattis! Kan inte du maila mig din adress på stellamihi@hotmail.se så skickar jag tunikan till dig! Tror Mathilde kommer bli jättefin i den :)

 4. Alex skriver:

  Men e5h se5 fint! Vi har aldrig haft ne5n ordand skf6tplats, utan vi har flyttat runt den de4r be4dden lite f6verallt. :) och det har funkat hur bra som helst. Man fe5r helt enkelt ta med sig en liten ske5l med vatten och lite olja. Men jag blir se5 himla sugen att fixa ett fint ste4lle att byta blf6jorna pe5 e4nde5! Mest ff6r att fe5 kf6pa fina saker kanske.. =P

 5. cialias skriver:

  Posts like this brighten up my day. Thanks for taking the time.

 6. popular master skriver:

  Always a good job right here. Keep rolling on through.

 7. propecia online skriver:

  Perfect answer! That really gets to the heart of it!

 8. Stellar work there everyone. I’ll keep on reading.

 9. You really found a way to make this whole process easier.

 10. llevitra skriver:

  Ya learn something new everyday. It’s true I guess!

Lämna en kommentar