Musik, konst och lite annat

Just nu lyssnar jag en del på Toni Holgersson. Jag gillar stämningen på den nya skivan . På något vis tycker jag han är bättre än han var när jag lyssnade på honom i början av 90-talet.  Det kanske är trist egentligen att fundera över att han är före detta missbrukare, men på något vis tycker jag det känns bra att han faktiskt blivit bättre när han slutat missbruka än innan han gick ner sig i missbruk.

Igår bestämde jag mig för att göra ännu mer för att nå ut med min konstblogg och se vad jag kunde göra mer för min karriär som konstnär. Om det finns gallerier att kontakta och så gjorde jag en ansökan till något som heter Artment. De säljer konst över nätet.

Jag provade att skapa en grupp på Facebook där jag gör reklam för min blogg. Det känns roligt att bli mer synlig att visa att det är det här jag håller på med och vill göra.  Jag tycker också att jag fick positiv respons. Sen igår eftermiddag är det 34 medlemmar och det är inte bara mina facebook vänner som gått med. Nu sitter jag och funderar på hur jag ska göra för att koppla ihop wordpress med facebook.

Lämna en kommentar