Uppdateringar till WordPress 3

Nu på förmiddagen har jag uppdaterat mina bloggar till WordPress 3. Det är alltså denna blogg och Sara Berlekoms Galleri som jag uppdaterat.  Det är första gången jag gör det själv och det känns lite kul.  Det nya defult temat för wordpress 3 är betydligt snyggare och lättare att påverka än tidigare varianter. Det går lätt att lägga till egen header och bakgrundsbild.  Detta är förstås en stor fördel för de som inte kan fixa wordpressteman själv alternativt använder gratistjänster.  Jag fick lust att testa lite vad man kunde göra så jag passade på att uppdatera mina tre gratis bloggar med det nya temat (själva uppdateringen av wordpress sker automatiskt på gratis bloggarna).

Saras bilder
Grafisk formgivare söker jobb
Distanslärare söker jobb

Tanken med de här bloggarna var framförallt att ha någonstans att skriva och marknadsföra mig själv när jag inte hade någon egen domän.  Därför gör jag inte så mycket med dem för tillfället.  Som sagt var en möjlighet att testa det nya temat.

Sammanfattningsvis på min egen domän vill jag ändå ha mina egna teman. Även om det nya temat går att påverka på ett mer personligt sätt så är det ändå ett tema och jag vill sätta en ännu mer personlig prägel på mina bloggar än så.

Lämna en kommentar