Funderar fortfarande

Ja som sagt var jag funderar fortfarande på var mina teckningar och målningar ska ligga. Har börjat måla igen och har i alla fall några nya grejer som jag vill lägga ut, men funderar fortfarande. Gratis bloggen , det gamla galleriet, Den här bloggen, Företagssidan eller ska jag göra en ny sida?
Ska jag göra på engelska eller svenska? Text hade jag i och för sig inte tänkt mig så mycket av. Någon som har någon tanke eller idé?

4 kommentarer till “Funderar fortfarande”

 1. Johanna skriver:

  Om du vill så kan jag tipsa dig om en hemsida som till sommaren kommer börja sälja saker från människor som brinner för sin konst, sitt hantverk. Om det är det du önskar? Det är en vän till mig som jobbar som konstnär som ska starta upp ett eget företag för att främja hantverket och konsten.

 2. Sara skriver:

  Visst det är intressant :) alla idéer om hur jag kan synas är intressanta.

  Sen handlar mina funderingar också om hur jag ska göra med mina egna hemsidor och hur jag ska lyfta fram dem där. Tycker att det syns för lite att jag håller på med konst just nu. Så jag funderar lite hur jag ska göra.

 3. Johanna skriver:

  Ok, men jag kan höra av mig när det blir aktuellt med hemsidan :) Hon är en jättego trebarnsmamma som verkligen brinner för sin konst. Du kan kolla in hennes sida på: http://www.ingelajeppson.se

  Och jadu, hur du ska göra med sida, det vet jag faktiskt inte, har lite problem med det själv sÃ¥ att säga…

 4. Sara skriver:

  Adressen verkar inte riktigt fungera fast den kanske bara ligger ner just nu. Jag tror jag ska börja lägga in bilder på lite olika ställen fast låta gratis bloggen vara det är nog roligare att ha dem på min egen domän :)

  Vi har fick förresten den fina ceris rosa med blå prickar klänningen/tunikan till Mathilde nu när mamma var här. Jag ska försöka komma ihåg att ta kort på henne i den när hon har den på sig första gången, så du får se hur den ser ut :) Jag tror den kommer passa henne jättebra.

Lämna en kommentar