Inriktning på bloggen

Jag har lite svårt att komma igång med bloggen igen. Funderar en del på vad jag ska skriva om ifall jag ska lägga ut bilder här eller någon annanstans. Innan jag gjorde uppehåll la jag in lite av varje av tankar och funderingar.

Jag har någon slags tanke om att det inte ska vara för privat och därför skriver jag inte så mycket om andra människor. Jag tänker att det kan skapa problem. Har känt att det inte dykt upp tillräckligt många bra funderingar att skriva om, men, men jag får försöka komma igång. Som med alla kreativ verksamhet så blir det lättare ju mer man skriver.

Det jag funderar på mest just nu är var jag ska marknadsföra min konstnärliga verksamhet. Jag känner att den borde vara betydligt mer i fokus än vad den är just nu, men var ska jag marknadsföra den?

För några månader sen gjorde jag en gratis blogg tanken var att jag skulle använda den tills vi hade råd att skaffa en domän åt mig igen, men så blev det läge att skaffa en domän tidigare än jag trodde och då vet jag inte om det är där bilderna ska ligga där. Jag skulle kunna lägga ut dem här eller på min gamla gallerisida . Så finns ju alltid flickr och våra företagssidor.

Borde kanske också bildsidan vara på engelska bilder är ju inte bundna till språk på samma sätt kanske är det bra att marknadsföra dem mot en större marknad. Kanske vore det bäst att ordna en helt nysida där jag bloggar på engelska och skriver om min kreativa verksamhet på engelska.

Lämna en kommentar