Jag har blivit utvald…

Idag är det en sådan dag som inget händer på Internet. Ingen e-post absolut inget svar på det jag gjort på senaste tiden för att hitta nya jobb och uppdrag till företaget. För att kontrollera att jag inte missat något så tittar jag i skräpposten.

Och titta där jag har blivit utvald i en tävling för favorit chips. Det saknas helt enkelt deltagare för denna tävling och jag tillhör de special inbjudna. Ja vad ska man säga. Är det någon som brytt sig om att ta reda på om jag överhuvudtaget gillar chips. Svaret är nej jag är inte speciellt förtjust i chips.

2 kommentarer till “Jag har blivit utvald…”

  1. Alexander skriver:

    Mia, det e4r se5 konstigt. Nu e4r frsyen full, och det ke4nns superbra! Precis som om butikshyllorna skulle hota att gapa tomma ne5n dag? :)Mrs Aquarius, ni me5ste skaffa en ergo eller ne5n annan bra be4rsele – sen e4r det ingen hejd pe5 plockandet! :)

  2. At last! Someone with the insight to solve the problem!

Lämna en kommentar