En ögonblicksbild om barns kreativitet

För några dagar sen såg jag Cornelis Vreeswijk dokumentären på SVT-play. Den här sången hade jag inte hört förut. Tyvärr fanns inte filmen från SVT med på youtube. Har ändå känslan av att det är en ögonblicksbild där sonen sitter och ritar och Cornelis skriver en sång om processen :)

8 kommentarer till “En ögonblicksbild om barns kreativitet”

 1. Bablu skriver:

  Vilken go energi ditt inle4gg ger och vilka fina bldier!!Vet du vad? Det e4r inte bara det du skriver och pratar om, som betyder se5 mycket ff6r mig. Det c4R oxe5 hur du fokuserar pe5 DITT Mc5L! Du har lagt ribban hf6gre och ser framff6r dig, hur boken ska vara och vad du vill med din bok! IMPONERANDE!!!!! Den fokuseringen du har pe5 dina me5l e4r jag grymt imponerad av. Jag ff6rsf6ker oxe5 ha samma te4nk som du, ff6r att mina me5l och flera av mina me5l har jag ne5tt, ne4r jag te4nkt som du gf6r! Din blogg e4r kanonbra, den ger energi!!! LYCKA TILL och kommer du ut med en ny bok till Bokme4ssan 2014, se5 lovar jag att jag ska vara de4r och gratulera dig!!STARKT JOBBAT!!! Ha det be4st .

 2. Boy skriver:

  We have a giant timer counting down and a czeoutmriped woman’s voice that comes over a speaker system saying, BEGIN. , 2 mintues remaining. 1 minute remaining. Pretty damn nerve racking, but also kind of exhilarating.

 3. business auto Insurance St. Joseph…

  En ögonblicksbild om barns kreativitet | blogg.berlekom.se…

 4. Glazed Fire Doors UK…

  En ögonblicksbild om barns kreativitet | blogg.berlekom.se…

 5. levirta skriver:

  Stands back from the keyboard in amazement! Thanks!

 6. Tadalafil skriver:

  Imagínate que entras a una habitación donde hay muchas personas y de golpe empiezas a ofrecer tus productos o servicios, seguramente que en un primer momento solo recibirás rechazo, de modo que cambia el chip e intenta participar, conversar, responder y hacerte conocido, todo lo demás caerá por su propio peso. Fuente Original: Webmasterbarcelona.com

 7. Malam skriver:

  Hhhmmm…min er ogse5 borte. Kan det ve6re noen som er ute og tar andres krvteieiatt?Nei det er vel se5nn at den blir borte av og til, og den savnes veldig ne5r den ikke er der!Vi fe5r he5pe vi finner dem tilbake!Til trf8st kan jeg si at jeg finner masse krvteieiatt her pe5 bloggen din iallefall – og det er jo fint for meg. He5per du kan glede deg over det og ta imot det som ett kompliment pe5 at du har krvteieiatt, den har bare gjemt seg en liten stund. He5per du finner den snart!

 8. DotNetNuke skriver:

  DotNetNuke…

  En ögonblicksbild om barns kreativitet | blogg.berlekom.se…

Lämna en kommentar