Reklamen och CSI

Ofta tycker jag att just reklamen krockar på något vis med CSI. Det blir så konstigt när de just visat något riktigt äckligt och sen visar upp en bild på något ätbart.

Mest konstigt blev det när de hade knorr som sponsorer och efter något riktigt äckligt med kroppsvätskor och halvrutnade kroppar snabbt gick över till hur gott det är med sås. Det känns bara så absurt så skrattretande. Svårt att tro att knorr fick bra reklam på det viset.

5 kommentarer till “Reklamen och CSI”

 1. Ann-Sofi skriver:

  Hahaha, det har jag faktiskt inte tänkt på, kanske för att jag blixtsnabbt brukar zappa runt så fort reklamen kommer. Kul reflektion!

  Kram Ann-Sofi

 2. Mattias Wirf skriver:

  Haha, håller med.

 3. Rvn skriver:

  Hej! Me5ste tyve4rr se4ga att alla regler kring det he4r, som kaksne e4r resultatet av tidigare fusk..vad vet jag..gf6r att jag inte kan rf6sta alls. Jag har ingen dator hemma, och ne4r jag kommer till jobbet se5 verkar det som om vi har samma ip-adress vi som sitter he4r. Ff6r ngn annan har redan rf6stat och ne4r jag klickar mig till mastbloggspriset ge5r det itne att rf6sta. Gf6r mig enormt ledsen, speciellt eftersom de stf6rsta bloggarna och den som kommer vinna sje4lva fuskat av vad jag fe5tt veta. Tycker det e4r fel att de stora, som redan vunnit en ge5ng 1. fuskar och 2. fe5r vinna igen. Jag vet att det e4r flera de4r ute som tycker att de be5da borde diskvalificeras fe5r osportsligt beteende, rf6stfusk mm. Tack ff6r ett fint pris och engagemang men det ke4nns mkt tre5kigt att jag inte kan rf6sta, e4n mindre att priset gynnar fel personer. Carin och tjejerna pe5 jobbet

 4. Guntur skriver:

  Hej Maria!En laptop e4r se5 skf6nt att ha de5 kan man sitta lite f6verallt:-).Lyxigt som du se4ger!Hf6r dig ge4rna ff6r med eerertxpna vad de tycker.

 5. Maha skriver:

  Hej Sf6stra di!Ja, en PC ligger mig nog vamsrat om hje4rtat och det e4r nog ff6r att jag e4r van vid den :-).Det e4r bara att ge sig ut i djungeln och vara fre5gvisa messan.

Lämna en kommentar