Internethandel

De pratade på nyheterna i morse om att Internethandeln för mat förmodligen öka det närmsta året. Jag hoppas bara på att det ska kunna gälla oss.

Vi har en Internet handel för mat i Örebro, men den levererar inte hit. Vi har en dyr Konsum affär. Det skulle vara suveränt om vi kunde köpa hem stora mängder mat och få den hemkörd. Vi har ju inte bil och att storhandla inne i stan blir lite halvbökigt då att köpa hem fisk och kött och frysa in är inte att tänka på när det är sommar och varmt.

Vi tänker ibland att behovet här ute borde finnas fler än vi borde ju tycka att det är smidigt att beställa hem mat och slippa handla dyrt och åka in till stan. Internetbutken verkar tyvärr ha en annan uppfattningen den bästa kundkretsen är de som bor inom gång och cykelavstånd. Jag undrar lite hur de tänker?

Lämna en kommentar