Fredagsfyran v 32 2007

Veckans fredagsfyra

Tema: Sova

1) Vad har du på dig när du sover, om något?
Trosor, kortärmad tröja ( nu när jag ammar också amningstopp)

2) Sover du på sidan, på rygg eller på magen?
Jag växlar, men just nu bara mellan rygg och sidan. Magen kan jag inte ligga på eftersom jag ammar .

3) Bäddar du sängen varje dag?
Jo för det mesta.

4) Har du med dig något i sängen (gosedjur etc)?

Kuddar och ofta värmekudde som jag värmer i micron. Jag sover ofta bättre med något varmt på magen.

2 kommentarer till “Fredagsfyran v 32 2007”

  1. Clark skriver:

    He5ller med! Man behf6ver sin nattsf6mn ff6r att kunna vara glad… He4r om dagen var uttre5kad och sugen pe5 att plocka upp sonen och kle4 honom i en massa olika he4ftiga kle4der och mathca inff6r dagis och kalas e5 se5.. Men det hade varit synd om honom -och sen hade jag kanske inte fe5tt sova ne4r jag ve4l varit klar med att kle4 ut honom..

  2. here skriver:

    Free info like this is an apple from the tree of knowledge. Sinful?

Lämna en kommentar