Fredagsfyran

Den här veckans fredagsfyra var lätt att skriva om eftersom jag har en del åsikter. Fast usch vad negativ jag låter. Tyvärr är det så jag känner det.


Tema: Tandläkarcheck


1) Vad har du för känslor inför ett tandläkarbesök?

Det är dyrt, jag får kväljningar när de grejar långt bak i munnen och jag gör mitt bästa vad det gäller tandvård, men de flesta tandläkare är ändå missnöjda eller tror t.o.m att jag ljuger om hur ofta jag använder tandtråd eller borstar tänderna :(

2) Hur ofta byter du tandborste?

Mellan en och två gånger i månaden, den blir alltid så sliten.

3) Hur bra/dålig tandhälsa har du?
Jag äter en del mediciner som inte är så bra för tänderna. I övrigt får jag oftast negativ kritik av både tandläkare och tandhygienist, men jag tycker inte att jag har extremt mycket hål i alla fall.

4) Brukar du ljuga för tandläkaren (t.ex. påstår att du äter mindre godis än du gör)?

Nej jag ljuger inte däremot har jag haft både tandläkare och tandreglerare (heter det så?) som ljugit om för mig om hur lång tid behandlingen kommer ta och vad det kommer kosta och vilka ingrepp som kommer göras. En orsak till att jag tyvärr är väldigt negativt inställd.

Lämna en kommentar