Ett mysterium

Jag lyckas aldrig välja rätt BH storlek. Jag går in på olika guider och försöker mäta min storlek. Varje gång får jag fram något helt osannolikt. Nu ammar jag och de känns stora, men jag får fram att jag skulle ha något mindre än A-kupa. Trots att den BH-n jag har i D-kupa sitter åt för mycket.

Jag kan inte heller prova just nu (vill inte fläcka ner). Jag betvivlar att det skulle vara till någon nytta att prova BH är till och med värre än att prova skor oavsett om jag ammar eller ej känns alla storlekar lika hopplösa.

2 kommentarer till “Ett mysterium”

  1. Desirée skriver:

    Jag tycker inte att man kan gå efter bara storleken, modellen är minst lika viktig.

  2. Sara skriver:

    Jo det är nog så. Jag borde nog gå till en butik där de kan prova ut så att det blir rätt storlek och modell. Uppenbarligen gör jag något fel.

Lämna en kommentar