Ingen komiker

TV4 humorkväll är nog bra ur välgörenhets perspektiv. Trots att jag tycker att många av komikerna som deltar är roliga så orkar jag inte riktigt med att se programmet. Några av humor inslagen jag såg igår var bra, men i längden orkar jag inte med Martin Timell

Jag undrar om TV4 tror att Martin Timell är rolig?. Det verkar nästan så. Sanningen att säga jag tycker inte att Martin Timell är rolig, han är inte heller en bra programledare och han är inte heller bra som inredningsdesigner. Det bästa han har gjort är tonårsprogrammet Bullen på 80-90-talet.

Sanningen att säga Martin Timell är snarare avskräckande än lockande.


Andra bloggar om:
, , ,

7 kommentarer till “Ingen komiker”

 1. Maela skriver:

  Komiker är överlag förvånanasvärt sällan roliga. Med tanke på att det ändå är deras yrke. I den svenska stand up -svängen t ex finns ju faktiskt några av Sveriges kanske dödligast tråkigaste människor. Skumt som f*n. Och roliga historier sedan! Finns det överhuvudtaget något tråkigare. Som tur är har jag inte hört någon sedan typ mellanstadiet.

 2. Sara skriver:

  Jo många är inte särskilt roliga, men på vilka meriter Martin Timell står som värd för en humorkväll är på gränsen till obegripligt.

 3. Kapad skriver:

  Jag instämmer i att svenska komiker-”eliten” är värdelös. Per Morberg och Ernst Billgren är tusen gÃ¥nger roligare än de som har komik som profession. I övrigt tycker jag faktiskt att Martin Timell är en av sveriges absolut bästa programledare. Professionell och vet precis när det är dags att vara allvarlig och när man ska skämta till det lite smÃ¥tt. Jag tror inte att han var värd för humorkväll för hans spetskompetens gällande humor.

 4. Mario skriver:

  Das Trfcmadmeradloch ist ganz einadfach zu finadden, heute hinadgen lauadfen Hubadschrauadber direkt drfcber.Also, Hubadschrauadber gekcun und dann direkt die Senkadrechte fe4ladlen, da isses.Oder wie eine Veradke4uadfeadrin heute sagte, als Feuaderadwehradauadtoadsiadreadnen zu hf6ren waren :“Watt? Schon wieadder ein Haus ins Loch gefaladlen?”“Ich kann’s nicht mehr hf6ren.Diese blf6adden Fraadgen an die Feuaderadwehradleute im WDR…sind Sie mfcde?…Sind Sie erschf6pft?”

 5. This is a neat summary. Thanks for sharing!

 6. upset-but skriver:

  Back in school, I’m doing so much learning.

 7. Alhoceimi skriver:

  Lite ve4l kaxig ff6r min smak. Men han e4r ve4l ve4rd det antar jag. Inte se5 me5nga andra att ve4lja mellan..

Lämna en kommentar