Fredagsfyran

1) Om en hemlös ber dig om pengar, vad gör du då?

Jag gör ingenting eftersom jag inte är säker på att pengarna används på ett bra sätt. Jag tycker att det är bättre att ge pengar till organisationer istället för privatpersoner. Tyvärr misstänker jag att mina pengar förmodligen skulle gå till alkohol och droger om jag gav pengar till en hemlös. Jag vill gärna hjälpa andra, men jag vill veta att det verkligen fungerar bra.


2) Om du ser någon stå med bilen på motorvägsrenen och viftar med händerna, vad gör du då?

Jag har ingen bil, men jag tror att jag skulle stanna beror lite på hur personen som viftade såg ut att vara om den verkade ofarlig.

3) Om någon ringer på och ber dig ta hand om en kattunge som annars måste avlivas, vad gör du då?

Uteslutet jag kan inte ta hand om djur eftersom jag är allergisk. Kanske skulle jag föreslå någon annan som eventuellt kunde vara intresserad.


4) Om en vän ber att få låna 5.000 kronor av dig, men absolut inte vill säga till vad, vad gör du då?

Det beror på vem det är och hur väl jag känner vännen i fråga.

Lämna en kommentar