Fredagsfyran

Tema: Höstmix
1) Britney Spears skiljer sig nu från Kevin Federline. Inte en sekund för sent, enligt vissa. Bryr mig inte, säger andra. Vad säger du?
Bryr mig inte.

2) Filmen “Borat” stoppas nu i Ryssland, men gör succé i resten av världen. Är filmen så hemsk att den inte borde få visas? (Alternativt: Tänker du se den?)
Jag tror att den bitvis kan vara underhållande, men jag tror inte på konceptet att ha en komiskfigur genom en hel film. Just den sortens film tror jag lämpar sig bättre som sketcher i TV.

3) Klimathoten blir allt tydligare. Gör du något själv (t.ex. åker bil mindre, använder energisparlampor) för att hjälpa miljön?

Försöker komma ihåg att stänga av datorn och släcka lamporna. Jag är också lite sugen på att använda tygblöjor när vi får barn, men det beror lite på om vi hunnit/haft råd att skaffa egen tvättmaskin till dess och inte minst vad min man tycker (beslutet måste passa båda).

Det vore lite kul att inte vara beroende av Libro och Pampers. Jag gillar inte riktigt att blöjindustrin verkar ta helt för givet att man ska gå med i deras klubbar och alltid använda deras märken.


4) Vad ska du ha till middag i kväll?

Vet inte riktigt. Något gott fisk var ett tag sedan vi åt som fredagsmiddag.

En kommentar till “Fredagsfyran”

  1. Mattias Wirf skriver:

    Bra att jag fÃ¥r argumentera ang tygblöjor 😉

Lämna en kommentar